fredag 23. januar 2009

I dag begynte dagen dårlig, men tok seg opp noen timer ut på formiddagen. Gikk meg en tur i solen etterhvert, og fikk tatt noen bilder på veien :) Det var stille og rolig, og deilig å få seg litt dagslys for en gangs skyld. På hverdagene så ser jeg ikke dagslyset annet enn gjennom sprekkene i persiennene på jobb. Hvis jeg har persiennene oppe så ser jeg ikke skjermen, og da får jeg jo heller ikke jobbet.

Jeg begynte i ny jobb for tre uker siden og trives veldig godt. Det er mye å ta seg til og jeg har lært masse! Samtidig er jeg litt utålmodig, og skulle gjerne lært enda mer :) Det er trivelige folk jeg jobber med, og jeg føler meg godt tatt imot :)

Hobbyrommet står på stedet hvil, måtte gi brisken tre lag maling, og jeg har enda litt igjen. Har ikke fått malt hver dag, men fire ganger har jeg vært og malt. Første dagen glemte jeg å male baksiden, og det var jo en gangs setback. Treet var sulten på maling, men etter tre strøk ser det bra ut. Kanskje vi får montert den i helgen? Jeg har lært at jeg ikke skal være bastant i tanker om å få slike ting gjort, for ofte kommer det andre ting i veien som gjør at planer går i fisk.

I går bestilte jeg flybilletter til Oslo, skal dit en tur i slutten av februar og hjelpe søstersen med avvikling av tre bursdager :) Det blir kjekt å se henne igjen!

Var en titterunde inne på plantasjen på onsdag, den var superrask. Det er det eneste hagerelaterte jeg har gjort på lenge. Jeg lurer litt på om det er for sent å så ting som kan stå ute, det skal jeg undersøke, kanskje jeg får sådd litt likevel i år. Har litt lyst til å så sukkererter, kan jo ikke spise det selv pga allergi, men det går ned på høykant hos resten av familien.

7 kommentarer:

IngunnBW sa...

Du, dette må være et av de vakreste vinterbildene jeg har sett på lenge. Utrolig flott lys og farger! Nyyydleig :)

solfrid sa...

Wow! Fantastisk bilde!

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Virkelig et flott bilde!
Tror ikke det er for sent å så frø som skal stå ute til spiring. Jeg har igjen å så alle mine staudefrø....

fru Sandeggen sa...

Nydelig bilde, Therese :)

Soleien sa...

Flott bilde ja, søs :)
Skal bli fint å få besøk. Kanskje jeg får sådd litt før det jeg også!

Therese sa...

Tusen takk for alle de fine kommentarene :)

Soleien sa...

Utfordring til deg i bloggen min;
6. bilde i 6. mappe som har gått rundt her nå:)