fredag 2. april 2010

Vår i anmarsj

De siste dagene har det vært skikkelig smeltevær her i Trondheim. I dag oppdaget jeg en bar flekk i skråningen. O lykke!!
Håper dette været fortsetter, så vil vi kanskje få begynt med litt hagearbeid neste helg :) Kanskje det dukker opp litt krokus snart :)
Er spent på om det kommer opp noen tulipaner også. Har ikke plantet noen nye løk, så jeg håper løkene jeg satte ned for 1 1/2 år siden fremdeles vil produsere fine blomster. Enn så lenge får vi kose oss med de nydelige tulipanene vi har i vase inne :)
Neste helg får vi se om vi får laget en port til terrassen, slik at pus kan begynne utelivet sitt uten at Luna kan stikke ut i hagen på egenhånd. Hun har nok begynt å tenke på utelivet, sitter nå i alle fall og titter ut av vinduet av og til, når hun klarer og slappe av og ikke tenke på vårt nye familiemedlem. Vinduskarmen er dessverre litt for smal til å ligge i. :)
Luna og Daisy har vært ganske nærme hverandre, men ikke helt borti enda. I dag lå de begge på gulvet, og Luna reiste seg og valset rett forbi Daisy der hun lå. :)
Vi trener masse med Luna, og har tatt henne med opp til skistadion flere dager på rad nå. Her er et par bilder av en lykkelig liten valpefrøken!

1 kommentar:

Berit sa...

Innetulipaner er en god trøst, barflekker også! Men den nusselige valpen din fortjener noe litt mindre kaldt under labbene snart.