mandag 24. mai 2010

Sommerfølelse

Da er plenen klippet for andre gang i år, og ugresskrigen har startet nok en gang. Tulipanbedet har begynt å blomstre, en enslig primula i lyser opp i storbedet og vitner om at man bør utvide utvalget av vårblomster i bakhagen.
Vi graver igjen. Denne gangen skal vi ha en grøft til å plante Lind i. Ønsker skjerming mot veien bak huset, vi har veldig mye innsyn inn i hagen slik det er nå. Lind skal vokse fort, men krever nok en del stell da den fort kan vokse 1 meter pr sommer. Vi får bare kjøpe hekksaks, så går det nok bra håper jeg.
Vi utforsker for tiden nærmiljøet for å finne fine turmål. Til nå har vi funnet tre fine turer som passer for en valp på straks 4 mnd. Sandtjønna var først ut. Ca 1,5 km fra veien fant vi denne herlige perlen av en tjern. Sikkert fint å bade her om sommeren. Luna har allerede testet badevannet, men det er nok litt kaldt for oss andre enda.
I dag gikk turen til Ertstjønna. Der var det også nydelig, litt flere folk. (Har enda ikke møtt noen på Sandtjønna). Det var ingen som var ved tjernet samtidig som oss, bortsett fra en rev på andre siden, men det vi møtte på både syklister, biler og turgåere på dagens utflukt.

3 kommentarer:

Maria sa...

Sukk,så nydelige turmål dere har.

Berit sa...

Fine tulipaner! Mine er elendige i år, men så har jeg ikke satt noen nye i høst heller.
Lind mot innsyn blir bra, den vokser vel ganske raskt også?

Therese sa...

Maria: Det er da ikke langt til Jonsvatnet vel? :) Og derfra er det mange flotte turmål i malvikmarka.

Berit: Lind vokser ganske raskt, det var vel derfor valget falt på den. Jo raskere vi får litt skjerming jo bedre er det. Det er snart på tide og måle opp grøften nå, så vi vet hvor mange vi må ha :)