søndag 5. oktober 2008

Rolige hagedager

Det er lenge siden jeg har tatt en skikkelig uteøkt i hagen. Vi er ferdige med alle planlagte uteprosjekter for i år, og har hatt rydding ute på planen de siste to helgene. Har fått gjort litt også, men er ikke helt ferdig. Har satt opp hyller i uteboden, fikk plass til ganske mye der. I går (eller på fredag) fikk jeg hengt opp et par ekstra kroker også, så fikk vi hengt inn litt hageutstyr på dem.

Vi har planlagt hobbyrom nede i kjelleren en god stund. Jeg tenkte at det skulle bli plass til en plantedel, men ser at det er litt for pretensiøst. Planterommet kommer til å bli i uteboden. Skal derfor se om jeg får isolert ytterveggen, slik at det blir lettere å holde det varmere der inne. Må vel kanskje inn med en ovn eller noe også :) Det blir gøy og se om det blir bra. :)

Ellers har katten begynt å utforske utsiden av huset litt. I kveld gikk hun ut og inn av vinduet i stuen og ut på terrassen. Nå ligger hun og sover på sofaryggen. Hun er blitt stor, lang og slank er hun :) En artig skrue, og en skikkelig kosekatt. Innimellom legger hun seg oppå halmposen, ved siden av kaninburet :) Eller hun legger seg mellom alle dynene i skuffen under sovesofaen på kontoret, der kan hun ligge i timevis.
I dag skulle vi ut en tur, hadde lovet Therese at vi skulle ta en tur og bowle. Vi la Picasso på favorittpleddet og la det over henne, så hun lå i en deilig Bergerpleddhule. Da vi kom hjem noen timer senere lå hun fortsatt under pleddet. :-p
Det er rart hvor glad man kan bli i et sånt lite dyr... :-x

Ingen kommentarer: