lørdag 15. november 2008

brumm, brumm

På torsdag fikk jeg lappen, og det var en deilig følelse. Så nå er det duket for tur til Hammer, og kanskje Wormdal til våren. Søstersen har meldt sin ankomst i vår, så det er vel bare å begynne å spare til stauder, frø og busker.
Det blir mest sannsynlig ikke noe såing i år. Jeg har rett og slett ikke plass. For mange hagegale er ikke dette et stort problem, de finner tydeligvis plass om den er der eller ikke. Jeg er nok ikke der helt enda, det skal jeg ærlig innrømme. Jeg regner med at det blir en del innkjøp av ferdige stauder i stedet, så får jeg heller så frø på friland til våren.
Hvis det blir utviding av utebod en gang i fremtiden så skal jeg lage plass. Men det ser ut til at den planlagte plantedelen av hobbyrommet blir skrinlagt. Det skal tross alt være en viss temperatur i et planterom, og dette er nok uoppnåelig hvis rommet skal brukes til andre ting.
Det planlagte hobbyrommet er uansett litt unna. Foreløpig har jeg fått ryddet unna en del, og kan bruke det til trimrom, og det trengs jo også :) :) Så da blir det hagefri vinter, så får galskapen ta overhånd til vår og sommer igjen :)

Ellers går jeg fortsatt og venter på at blodbegerne skal kaste inn håndkleet. Trass i mange frostnetter så ser de fortsatt bra ut. Jeg har noen løk som skal plantes i potten de står i, så jeg begynner å bli litt utålmodig. Jeg synes blodbegeren er veldig fin da, så det er ikke akkurat verdens undergang :)

6 kommentarer:

Røsslyng sa...

Gratulerer så myyye med "lappen" og kjør med vett! :)

hajal. sa...

Gratule å bli meirr med lappen, kjekt mobil ! :)

hildeG sa...

Grattis med lappen! SÅ flott!!
...men du trenger ikke plass for å så stauder, vettu... bare å så i potter på et brett og sette ute under snøen det...

hajal. sa...

Får ta det ein gong til så det vert forståelig: Gratulerer med lappen, det er kjekt å bli meir mobil ! :)

Therese sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Therese sa...

hmmm... kanskje det blir utesåing da ja... For det er uaktuelt å ha såplanter på kjøkkenet eller på stuen... :) Får se hva det blir til.

Og tusen takk for gratulasjoner. Jeg skjønte den første meldingen også jeg hajal, hehe... ;)