søndag 14. september 2008

En produktiv helg

I helgen har vi faktisk fått gjort masse.
På planen stod beising av terrasse, ugressrydding i skråningen bak huset og setting av løk i bedet foran huset. Og alt er unnagjort. Ugressryddingen er ikke helt ferdig selvfølgelig, men jeg gravde frem rosebuskene, sånn at de faktisk er synlige fra stuen nå. Veldig kjekt! Særlig siden lykkefund blomstrer for andre gang i år. Da vi fikk den i våres var der en del blomster på busken, men de forsvant ganske fort i tilvenningsprosess til nytt jordsmonn :) Og det var kjempeartig da den begynte å blomstre igjen for et par uker siden...
Terrassen mellom oss og nabohuset har blir behørig slipt for kjipe malingsflekker, vasket og beiset, det tok oss tre dager litt av og på, men det var deilig nå når det er ferdig. Egentlig så har vi vel ikke flere uteprosjekter i år :) Ingen store i alle fall. Det neste på planen er rydding av carport, det ser ikke ut der inne nå etter sommerens mange prosjekter, men det får nok stå på planen for neste helg :)
Jeg fikk god hjelp til setting av løk foran, jentungen hjalp til med graving og la beinmel i plantehullene, til slutt satte vi ut en hel haug med grillpinner av tre, med spissen i været. Så da håper vi at kattene holder seg borte, og at vi får et nydelig bed når våren kommer... :)

1 kommentar:

Soleien sa...

Så flinke dere er!
Her gikk helgen med til skyssing fra det ene selskapet til det andre - 3 på lørdag, 2 på søndag, i tillegg til at mannen hadde whiskey-kveld med gutta i går kveld! (eller fiskeklubb som nabojenta sa;))
Jeg fikk da bakt brød om ikke annet.
Ha en fin dag! Søs