torsdag 23. oktober 2008

Charternewbie

Neste sommer skal vi på charterferie. Det blir første gang for meg. Har aldri før hatt behov for å reise på sånn tur, men nå, når man skal ha med seg barn, er det helt sikkert toppers. Vi fikk anbefaling på jobb begge to, så da blir det Skiathos på oss tre + svigermor. Og dette er hotellet vi skal bo på. Det er kjekt å ha noe å se frem til.

Diskusjonen om hva vi skal gjøre med katten når vi er på ferie begynte i går. Jeg mener kattepensjonat, men det var noen i heimen som var uenig i at vi skal sette fra oss katten på en plass hvor hun må sitte i bur hele dagen. En smule enig angående det buret, men der er jo noen som passer på henne hele tiden, så da tenker jeg det er best.

4 kommentarer:

Hybbe sa...

Skiathos må bli en bra ferie, ja! Katten vil sikkert få det bra på pensjonat. Evt må dere få dere katteluke, og så få en nabo til å gi snuppa mat. Har hun ikke allerede et fint kattehus da? Cath

Randines hageblogg sa...

Skiatos er et flott sted, så det kan du glede deg til.
Katter vet jeg ingenting om....

hildeG sa...

God tur! Hotellet ser flott ut :-)
Det er vel bare ett av to å gjøre med katten:
1. kattepensjonat
2. Skaffe den et trygt sted å sove hjemme hvor den kan komme og gå som den vil, og få noen til å stikke innom minst en gang om dagen med mat og vann.

fru Sandeggen sa...

Kattene klarer seg fint på kattepensjonat. Det er antagelig verst for eieren;)
Vi har vært så heldige at vi alltid har klart å ordne kattepasser til pus når vi har vært bortreist. Da får han være inne og får besøk hver dag. I sommer ble han skikkelig bortskjemt med fiskemåltid hver dag og så mye kos han bare ville.