mandag 22. september 2008

Grevlingkrig

I morges møtte dette triste synet oss da vi kom ut av døren. Vi mistenker sterkt at det har vært en grevling på ferde. Hageskoene mine var også blitt utsatt for angrep, og hullene var altfor store til at det kan ha vært en katt på ferde.


Jeg har nå skjønt at det å drive økologisk dyrking av tulipaner kan være en utfordring, det er nok lukten av beinmel og løk som har fristet røveren, flere løk så ut til å være spist på (nok et bevis på at det ikke kan ha vært en katt). Vi har tidligere vært plaget av at nabokattenhar gravd i bedet, men det var jo ingenting i forhold til dette. Hverken grillpinner eller pepper kunne holde denne rakkeren borte.

Jeg bestemte meg for å gå drastisk til verk og rett og slett bure inn de stakkars løkene mine, i håp om at vi skal få noe fint å se på til våren. Buret jeg har laget i kveld kan forhåpentligvis brukes mange år fremover til samme formå, og kanskje vi kan finne bruk for det om sommeren også :)

Her er resultatet. Laget av restematerialer fra bygging av terrasse og platt, samt hønsenetting, et par hundre stifter, en del terrasseskruer og ståltråd til å sy sammen skjøtene på hønsenettingen. Hvis grevlingen klarer å komme forbi denne hindringen så tror jeg at jeg begynner å grine!!2 kommentarer:

Rita Hogefeld sa...

Hvis grevlingen kommer igjennom det der så fortjener han hver en løk han får kloa i ;D

Og da får du gå over til kun stauder......

Therese sa...

Grevlingen har heldigvis holdt seg unna :)